glad/ledsen?

Asså just nu vet jag inte vad jag ska känna..
Jag som trodde att min operation skulle bli den här månaden.. men mamma som ringde till sjukhuset och pratade lite fick reda på att dom inte har någon tid till mig fören i slutet av november...
Så vet inte riktigt, ska jag va glad för att jag får mer tid i skolan nu en stund till och mer tid för innebandyn, eller ledsen för att jag vill ju bara få de gjort så att de är över sen..!
För känner rent allmänt att jag inte vill skjuta på de, jag vill få de gjort, få allt de onda överstökat, men nu kommer jag fortsätta att gå och oroa mig hela jävla tiden.. Nu kommer jag hinna bygga upp ennu mer rädsla.. Men vi får se de positivt för om jag gör operationen då (november/ början av december) så slipper jag för de första missa så mycket i skolan för vi har ju vinter lov (eller vad de nu heter) och då kommer jag iallafall inte missa så mycket ! :D

så nu beror de hela på hur man ser de !

kramar till er alla <3


Kommentarer
Julia och Hazal- Skoliosbloggen

Åh vad synd :(

2012-10-20 @ 10:59:11
URL: http://julhaz.blogg.se
linda

det måste kännas jätte jobbigt vännen! <3 men som sagt snart får du en tid! stay strong! <3

styrkekramar <3

2012-10-30 @ 06:30:35
URL: http://www.livetmedlinda.blogg.se
johanna

Jag känner igen mig, att man vill slippa denna oro och så. Synd att det blev som det blev :/

2012-11-02 @ 19:03:12
Emma J

Hej, jag såg din blogg genom gruppen på FB. Jag gick igenom min operation för snart 3 år sedan och vet hur det är med väntetiden och att bli lovad en tid inom en snar framtid och sen få reda på att det kommer ta längre tid. Vill du prata eller har frågor så får du jättegärna skriva till mig, på min blogg eller på FB där jag heter Emma Jensen. Du hittar mig i gruppen.

Be strong
Kram

2012-11-11 @ 14:13:27
URL: http://emmajensen.devote.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

skoliosbrud

här på min blogg kommer jag Sanna att skriva om ALLT som har med min skolios att göra ! men det kan också komma några inlägg om lite vad som händer runt omkring mitt liv med skolios :)

RSS 2.0