glad/ledsen?

Asså just nu vet jag inte vad jag ska känna..
Jag som trodde att min operation skulle bli den här månaden.. men mamma som ringde till sjukhuset och pratade lite fick reda på att dom inte har någon tid till mig fören i slutet av november...
Så vet inte riktigt, ska jag va glad för att jag får mer tid i skolan nu en stund till och mer tid för innebandyn, eller ledsen för att jag vill ju bara få de gjort så att de är över sen..!
För känner rent allmänt att jag inte vill skjuta på de, jag vill få de gjort, få allt de onda överstökat, men nu kommer jag fortsätta att gå och oroa mig hela jävla tiden.. Nu kommer jag hinna bygga upp ennu mer rädsla.. Men vi får se de positivt för om jag gör operationen då (november/ början av december) så slipper jag för de första missa så mycket i skolan för vi har ju vinter lov (eller vad de nu heter) och då kommer jag iallafall inte missa så mycket ! :D

så nu beror de hela på hur man ser de !

kramar till er alla <3

Jahap

De lär bli en video imorgon, har haft fullt upp med allt så de har blivit lite svårt att sätta sig ner och skriva och så.. Men jag ska göra mitt aldra bästa för att de ska bli en video imorgon !
Så försök att överlev allesammans ;)

Länk till tävling !

http://julhaz.blogg.se
Http://makeuplagret.se

Tävling på världens bästa blogg!
Titta gärna in på Julia och Hazals blogg för att va me och tävla www.julhaz.blogg.se

<3

skoliosbrud

här på min blogg kommer jag Sanna att skriva om ALLT som har med min skolios att göra ! men det kan också komma några inlägg om lite vad som händer runt omkring mitt liv med skolios :)

RSS 2.0