Nu är videon här !<3

Kommer en video

Jag gjorde en video igår och la upp men tydligen så hamnade den inte på bloggen.. Så ska göra en ny video imorgon kväll, för hinner inte just nu när vi har 2 läxor tills imorgon..
Men den kommer så håll ut !
Kramar till en alla <3


• bjuder på en bild på min korsett •

Yee :D

Nu har man varit och fixat ett par mjukis tofflor !!
Gud jag är så kär i dom, helt fluffiga och jätte mysiga.
Så nu har jag allt som jag behöver ha med mig till sjukhuset.
Kan nog försöka göra en video ikväll och visa lite mer saker ?
Kommer troligen komma en video imorgon, men tills dess så får ni alla ha de så bra <3

Stress

Förlåt att de inte kommi upp någon mer video..
Men jag lovar att de kommer komma en till i helgen. Har haft ganska fullt upp så förlåt!
Men jag kan säga att de är 1 vecka och 1 dag kvar tills röntgen. Så taggad snart är de dax, snart är de jag som ligger på operationsbordet, snart är de jag som har en rak rygg. yeee, jag längtar ganska mycket faktiskt, för igentligen vem vill inte ha en rak rygg ? :D
Ska också försöka få tag på dom senaste röntgen bilderna så jag kan lägga upp bilder och visa lite mer hur ``sned´´ jag är ;)

Jag vet att de blev ett kort fattat inlägg men ska försöka skriva mer imorgon, eller på fredag.

kram <3

Lite om allt

pluggar :D

Just nu håller jag på att plugga till värdens lättaste prov ! :D
Vi har bara 4 stycken frågor. Super enkelt ju !
Men nog om de.

Tycker någon att jag ska börja med video bloggar ?
Jag kanske kommer testa de någon gång nästa vecka kanske?
Ja då kanske ni mer kan få en bild om vem jag är ? ;)
Jaja men vi får se. Om ni vill får ni gärna skriva en kommentar om vad ni tycker?
kram <3

yee -.-

Här sitter man hemma och är sjuk..
åå jag hade så gärna varit med på aktivitetsdagen, för fick höra att man fick paddlakanot. 

Men nu tar jag lite skolios snack också.
14 dar till röntgen, (27 september) 
sen blir de operationen inom kort. 
Har idag spenderat ganska mycket tid framför datan, och ämnet jag typ alltid går in på är skolios. 
Har hittat så många fina skoliosbloggar! De är dom som hjälper mig genom vardagen!
Så till alla er som bloggar om skolios fortsätt.
 
Sen en sak jag verkligen ongrar är att jag sett vidios om skoliosoperationer, och dom har verkligen skrämt slag på mig. 
För nu har jag verkligen börjat tänka på allvar vad jag ska gå igenom.
Jag, JAG av alla människor. De är helt otroligt..
 
Fast en ganska rolig sak jag läste (kommer inte ihåg vart, för har läst de på många ställen. ) att de är bara 4 sjukhus i hela Sverige som gör den här operationen. Det är igentligen fett coolt att de bara är så få, och jag bor så nära ett sjukhus, bara typ 20-25 minuter eller något.
Stackars dom som har flera timmars bilväg. De är ju fett synd om dom. 
Så jag är ganska lyckligt lottad.
 
Kramar <3

vill bara att alla ska fatta

De är så svårt att få folk att fatta när man berättar om sin skolios. Och ofta så kommer otroligt många frågor, men de händer också att folk bara ignorerar en, och sen bara snackar skit om en och säger att man överdriver. Men hur ska man kunna överdriva, jag berättar ju bara som de är.
Jag har skolios, och är faktiskt stolt över de. Även fast jag kanske inte alltid pratar öppet om de så är jag otroligt stolt över att ha skolios. För de är faktiskt inte alla som har.
Och nu när jag ska göra den här operationen så kan jag säga öppet, Jag är rädd de är inget jag skäms över. Jag är glad, jag är nervös för allt som kan hända. Jag är ledsen för att jag kommer mista min kära innebandy för en hel säsong. Men en sak är säkert. Jag kommer aldrig, och jag menar aldrig, glömma mina underbara vänner. Och nu snackar jag inte om dom falska sakerna som bara sviker, utan mina riktiga vänner, dom som finns där för mig. Alla ni som själva vet med er att ni bara snackar skit om mig och går bakom ryggen, jag vill bara säga en sak, sluta snacka till mig som om ni bryr er. För om jag själv vet om att ni ljuger för mig så blir jag mer förbannad på de en om ni seriöst kan säga de öga för öga att ni inte vill va så jävla tajt med mig.
Så tack till alla er som finns där för mig, ni ska bara veta hur stor del ni har i mitt hjärta !<3

Allt blir i ett :)

4 september 2012

Skrev på instagram om min skolios och att jag ska göra den här operation. Jag har fått mycket stöd från mina vänner. Sen fick jag också ett sms från fia, hon frågade om jag inte kunde skuta upp operatioen, men jag fick förklara för henne att de inte skulle funka. Så här sitter jag och gråter. Just pallar jag verkligen inte med någon operation. Jag vill inte. Men endå vill jag. Svårt att förklar men vet inte hur jag ska kännai det här läget.
längtar men endå fruktar jag operation.
Men jag är endå stolt över att vara en skoliosare !
Sen blir det röntgen den 27 för att dom ska planera vilka kotor dom ska ta och så. Så jag chansar på att operationen blir ganska tidigt i oktober, för att röntgen bilderna inte ska bli gamla.
så tagga.
älskar verkligen alla som stöttar mig och som säger att dom ska hälsa på mig på sjukhuset!


5 september 2012

Idag i skolan så har typ många tittat lite annorlunda på mig, är de på grund av de jag skrev på instagram ?
Fast inte på ett dåligt sätt utan på ett bra sätt. Sen så känner jag att de snart är dags för operation. Jag går och är nervös hela tiden och kan inte helt koncentrera mig på de jag ska. Just nu är jag asrädd för att gå upp i vikt, känns typ som jag stress äter..
Fast en sak lugnar mig i alla fall. Musiken!
Jag älskar verkligen musik ! Det gör att jag kan koppla av och få mina tankar på andra saker. Och de som är så skönt är att man också känner igen sig i låtar. Dom beskriver liksom ens liv på något skumt sätt. Svårt att förklara.
Känner mig otrolig nervös inför operationen. Men känner att de är ju de bästa jag kan göra i nu läget, så ja.
och förut innan de helt var bestämt att jag skulle opereras så längtade jag lisom, och just då ville jag liksom opereras. Men nu känner jag mig inte lika självsäker. Nu ångrar jag att jag har tittat på videos om operationen. För blir liksom illamående när jag tänker på vad jag ska gå igenom..
Men som tur är att jag iallfall har några vänner som värkligen stöttar mig i de här. Och sen är de två skolios tjejer (som jag träffa på skoliosträffn) Alicia och Alicia. Dom har planerat att dom ska komma och hälsa på mig på sjukhuset. De är så sjukt underbara tjejer !
kärlek till dom ! <3


10 september 2012
Nu sitter jag här och tänker. Jag har lugnat mig lite nu, jag tar de ganska lugnt nu med att jag ska opereras.
Men i alla fall de gulligaste har i alla fall fall varit att när jag berättade för Sophia så har hon blivit otroligt snäll imot mig. Hon sa till och med innan cupen att hon skulle se till så vi vann cupen för min skull. MIN SKULL, jag dog när jag läste de. Hon och jag som aldrig haft en trevlig ton mot varandra. Och sen så klart så vann vi såklart. Så glad. Helt otroligt hur någon kan förendras mot en när något händer.
Och på ett sätt så är jag glad, snart har jag en rak rygg :D
De går inte att beskriva känslan. Jag som kämpat med korsett sedan jag var 7,5 år. Helt otroligt, åren flyger förbi. Lite över 7 år har gått. Och jag kämpar fortfarande. Snart är den här resan över, men snart börjar nästa. Och snart är jag helt korsett fri, de går inte att beskriva med ord hur lycklig jag känner mig. Så många gånger jag bara viljat slänga den i väggen och skita i den.
Men jag fortsatte kämpa, för jag ville slippa operation, men nu sitter jag här och väntar på datumet.
Fast jag vet att jag har mina skydds änglar uppe i himlen så jag är absolut inte rädd. Dom kommer skydda mig, så inget ont kommer hända.
kramisar

tjeeeena :D

Ja nu sitter jag här som lovat med datan i knät.
Jag va ganska skakis på matchen, till och med mina lagkamrater märkte de. Men allt beror ju på den här operationen, de är ju liksom min näst sista cup. Sen bli de ju ingen mer innebandy för min del. Fast kan ju börja tränigsimma efter typ 3 månader. Och sen kan jag börja med innebandy efter 6 månader igen. Men då är ju säsongen slut.. :(
Men nästa säsong då jävlar är jag tillbaka !!
Direkt när jag vet att jag kan börja röra på mig ordentligt så ska jag göra de ! För jag ska komma tillbaka, för de här är inte bara en sport för mig utan även mitt liv !
(juste vinst igår med 4-1, jag stog, skit nöjd med matchen !)


Ska försöka skriva så snart som möjligt!
Kramisar till er alla !<3

lovar att börja blooga ordentligt nu

Vill bara säga att jag lovar att börja blogga ordentligt nu. Snart blir de operation. Blir om ca en månad. Är otroligt rädd, för de e endå en så pass stor operation, så de finns ju så klart en hel del risker med operation. Jag är glad men endå ledsen på samma gång, när de entligen börjar gå bra för mig i innebandyn så ska ju de såklart bli en massa motgångar. Så dessa två cuper vi har kvar är mina sista för säsonegen, och jag kommer ju inte ens hinna va med på en enda serie match.. Men nu är de iallafall två cuper kvar, så får se fram imot dom!
Ska försöka hinna med ett inlägg imorgon. Men om de inte kommer något så är de för att jag är på innebandycup <3
innebandy för alltid i mitt <3

skoliosbrud

här på min blogg kommer jag Sanna att skriva om ALLT som har med min skolios att göra ! men det kan också komma några inlägg om lite vad som händer runt omkring mitt liv med skolios :)

RSS 2.0